Bananen met pompelmoes

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 05/02/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
desserts

Bij deze hebt u een antwoord op de eeuwige vragen: ' Wat gaan we vandaag eten? ' en ' Hoe stel ik een evenwichtige maaltijd samen? '. Het gaat hier bovendien om een licht recept dat weinig vet bevat. Smakelijk!

PUB

Ingrediënten voor 4 personen


4 bananen
1 citroen
1 pompelmoes
20 gram suiker
1 glaasje rum
40 gram rozijnen
1 koffielepel kaneel

De bereiding


Verwarm de oven voor op 180 °C.
Pel de bananen. Snij ze in de lengterichting doormidden.
Pers de citroen en de pompelmoes uit boven een kom. Doe de suiker en de rum erbij. Meng goed.
Schik de bananen op een schotel. Strooi er de rozijnen over. Overgiet met het sap en strooi er de kaneel over.
Zet 15 tot 20 minuten in de oven. Besprenkel regelmatig met wat sap.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 05/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB