Auberginetaart met mozzarella

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 16/08/2010 - 00h00
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
15 minutes
Ingrédients :

500 g aubergines
1 eetlepel olijfolie

4 tomaten

1 bolletje mozzarella di Bufala

1 portie korstdeeg

2 eetlepels geraspte parmezaan

zout, versgemalen peper

Bereiding van auberginetaart met mozzarella



Was de aubergines en snij ze in schijven. Bestrijk ze met een kwastje lichtjes met olijfolie.

Grill of rooster ze 2 minuten aan weerskanten. 

Was de tomaten, verwijder de zaadjes en snij ze in dobbelsteentjes. Snij ook de mozzarella in dobbelsteentjes.

Verwarm de oven op 200 °C.

Rol of spreid het deeg uit en bedek er de bodem van de taartvorm mee.

Bestrooi de bodem met de helft van de parmezaan.

Leg er dan afwisselend wat schijven aubergine, tomatenblokjes en mozzarella op. Bestrooi met een klein beetje zout en royaal peper. 
 Werk af met de rest van de parmezaan.

Zet 35 tot 40 minuten in de oven.
Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 16/08/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB