- Voor :
- 4 personen
- Soort :
- hoofdgerechten
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 20 minutes
- Ingrediënten :
-
2 bussels groene asperges
20 grote roze garnalen
1 brik magere room
1 citroen
Mosterd
Zout, peper
PUB
Bereiding van asperges met roze garnalen
Breng water aan de kook in een grote pot. Was de groene asperges en snij de voetjes weg. Maak bussels van de asperges. Doe ze in het water met het hoofd naar boven voor ongeveer 10 minuten.
Verwijder de staartjes van de roze garnalen. Meng de magere room met citroensap, mosterd, zout en peper.
Breng de asperges op smaak. Leg ze op een bord met absorberend papier en laat ze afkoelen.
Serveer de garnalen met lauwe of koele asperges. Doe er wat gecitronneerde creme rond en dien op.
Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste
op 30/04/2013 - 11h08
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ