Aperitiefglaasjes van kiwi's met gerookte zalm

Recept aangemaakt op 22/02/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 24/12/2013 - 16h25
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
30 minutes
Ingrediënten :

4 kiwi's½ bosje bieslook
½ pakje gerookte zalm in blokjes
10 cl room
1 koffielepeltje mosterd
1 citroen
1 potje zalmeitjes
zout
versgemalen peper
PUB

Bereidingswijze voor aperitiefglaasjes van kiwi's met gerookte zalm

Schil de kiwi's en snij ze in kleine blokjes. Verdeel ze over de glaasjes.

Was het bieslook en dep het droog. Leg een twintigtal lange twijgjes opzij. Versnipper al de rest en werk het onder de zalmblokjes. Verdeel dat mengsel over de kiwi's.

Vermeng in een kom de room met de mosterd en het sap van een halve citroen. Doe er peper op, maar geen zout.

Proef en breng eventueel nog verder op smaak met citroensap. Verdeel over de glaasjes.

Leg nu op elk glaasje in het midden een lepeltje zalmeitjes. Versier met de apart gehouden bieslook.
Dien goed gekoeld op.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 22/02/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 24/12/2013 - 16h25
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB