Abrikozentaart met pistache

Recept aangemaakt op 30/08/2012 - 13h41 en geüpdatet door Paule Neyrat, diététicienne op 14/07/2014 - 15h46
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemiddeld
Bereidingstijd :
40 minutes
Ingrediënten :

250 gr taartdeeg
600 gr abrikozen
2 soeplepels honing
3 à 4 soeplepels amandelpoeder
3 soeplepels stukjes pistache
PUB

Bereiding van de abrikozentaart met pistache



Bereid het taartdeeg.

Zet de oven op 180°C.

Was de abrikozen. Snij ze ook in twee en verwijder de pit. Doe ze in een kom, voeg de honing toe en roer tot de abrikozen de honing goed hebben opgenomen.

Rol het deeg uit op een vorm van 22 cm.

Strooi het amandelpoeder gelijkmatig over de bodem.

Verdeel de abrikozen over de vorm.

Zet de taart voor 20 à 25 min in de oven.

Wanneer u de taart uit de oven haalt, strooit u er wat stukjes pistache over.

Initialement publié par Paule Neyrat, diététicienne le 30/08/2012 - 13h41 et mis à jour par Paule Neyrat, diététicienne le 14/07/2014 - 15h46
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB