Abrikozen met steranijs

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 21/08/2012 - 09h28
-A +A
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemiddeld
Bereidingstijd :
20 minutes
Ingrediënten :

1 kg verse abrikozen
4 steranijzen
200 gr suiker
75 cl levenswater
PUB

Bereiding van abrikozen met steranijs

Breng het water aan de kook en doe het in de bokaal.
Snij alle abrikozen in twee en haal de pitten weg. Leg ze mooi in de bokaal met de onderkant naar beneden.
Doe de steranijs erbij, giet het water weg en sluit de bokaal.
15 dagen laten voeg je de suiker toe.
Sluit voorzichtig de bokaal en schud goed zodat de suiker goed mengt. Doe dit enkele keren opnieuw de dagen erna.
Wacht 30 dagen alvorens de abrikozen te consumeren. Goed afgieten ervoor.
Ze zijn meerdere maanden te bewaren.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 21/08/2012 - 09h28
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB