Aardbeienmousse

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtist op 08/06/2009 - 00h00
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

500 g kwark (20 % vetgehalte)
1 eetlepel ongezouten pistaches
400 g aardbeien
verse munt
PUB

Bereiding van aardbeienmousse

Giet de kwark in een kom en klop stevig los. Plet de pistaches en doe ze erbij. Werk ze stevig kloppend in de kwark.
Was de aardbeien, verwijder de steeltjes en snij de helft ervan in kleine stukken. Plet die fijn en werk ze onder de kwark. Snij de andere helft van de aardbeien doormidden. Leg ze in een diep bord, dek af met een vel huishoudfolie en zet koel weg.
Ze de kwarkbereiding 1 tot 2 uur in de diepvriezer tot ze lichtjes is opgesteven.
Verdeel er net voor het opdienen de rest van de aardbeien over en strooi er nog de versnipperde munt over.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtist op 08/06/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB