Aardbeien met geglaceerde verse kaas met vanille

Recept aangemaakt op 06/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 18/06/2012 - 15h00
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Ingrediënten :

Verse kaas à 20 %: 600 g
Vanille: 1 stokje
Aardbeien: 400 g
Munt: 2 blaadjes
PUB

Bereiding van aardbeien met geglaceerde verse kaas met vanille



Doe de kaas in een kop. Maak het vanillestokje open in de lengte en ga eroverheen met een mesje en zorg ervoor dat ook de vanillezaadjes loskomen.
Voeg de zaadjes bij de kaas en meng met een mixer of een klopper totdat u een mousse bekomt. Giet het mengsel in een schaal en zet het een uur aan de kant.
Maak de aardbeien schoon en snij de grotere exemplaren in twee. Meng ze met de grof gehakte muntblaadjes. Bewaar ze op een koele plek.
Voor het opdienen voegt u de geglaceerde kaas met een lepel bij de aardbeien. Meteen daarna opdienen.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 06/02/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 18/06/2012 - 15h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB