Aardappelsalade met gerookte zalm

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 09/02/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten

Tijdens een weekje vakantie, een snipperdag of een lang weekend komt vaak het idee van een smaakvolle en lichte picknick opborrelen, waarbij men dan op het gras de maaltijd nuttigt. Iedereen kan zelf uitzoeken wat hij lekker vindt. Hieronder vindt u alvast enkele tips.

PUB

Ingrediënten


Stukjes gerookte zalm: 2 pakjes
Middelgrote aardappelen: 6
Diepvrieserwtjes: 1 pakje
Bieslook

Bereiding


Kook de aardappelen in hun schil. Schil ze en snij ze in schijfjes. Kook de erwtjes en zorg ervoor dat ze nog wat knapperig blijven. Snij het bieslook fijn
Meng de aardappelen en erwtjes met de stukjes gerookte zalm.
Voeg het bieslook toe. Besprenkel met wat olijfolie en voeg wat zout en peper toe.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 09/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB