Aardappelroosjes

Recept aangemaakt op 10/06/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 15/10/2012 - 16h01
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
40 minutes
Ingrédients :

Aardappelen: 800 g
Bieslook: 1 bos
Koriander: 1/4 boeket
Peterselie: 1 boeket
Kervel: 1 boeket
Eieren: 4
Peper en zout

Bereinding van aardappelroosjes

Schil en spoel de aardappelen, en doe ze in een pan met water. Strooi er peper en zout over en laat ze 20 à 30 minuten koken.

Giet ze af en snij ze in schijfjes als ze lauw zijn.
Spoel alle kruiden en hak ze fijn.
Klop de eieren in een slakom en doe er de kruiden, de peper en het zout bij. Meng alles goed dooreen.
Leng het mengsel aan met een beetje warm water.

Verwarm een grote antiaanbakpan. Dompel de aardappelschijfjes in de geklopte eieren met de kruiden. Schik ze in de pan in de vorm van één grote roos of verschillende kleine roosjes. Bak ze aan beide kanten goudbruin en serveer onmiddellijk.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 10/06/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 15/10/2012 - 16h01
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB