Aardappelpuree met kokosnoot

Recept aangemaakt op 10/11/2008 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 25/01/2011 - 10h08
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

800 gram aardappelen
15 tot 20 cl magere melk
15 tot 20 cl kokosmelk
50 gram geraspte kokos
fleur de sel
PUB

Bereiding van Aardappelpuree met kokosnoot

Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar.
Doe de twee soorten melk bijeen en verwarm ze.
Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
Giet de melk stukje bij beetje bij de aardappelen tot de puree smeuïg is. Doe er dan de geraspte kokos bij. Voeg er eventueel nog wat melk bij als de consistentie niet klopt.
Breng op smaak met wat fleur de sel. Proef even en werk eventueel verder af met nog wat zout.
U kunt er eventueel ook wat kerriepoeder onder doen.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 10/11/2008 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 25/01/2011 - 10h08
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB