Aardappelen sarladaises

Recept aangemaakt op 15/10/2012 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 15/10/2012 - 15h55
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
50 minutes
Ingrediënten :

50 gram eekhoorntjesbrood (gedroogd)
800 gram aardappelen
2 eetlepels olijfolie
4 teentjes look
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding van aardappel sarladaises

Verwarm de oven voor op 200 °C (gasstand 6).
Laat de paddenstoelen weken in een kom water (ongeveer 20 minuten).
Schil de aardappelen en was ze. Snij ze in grote frites.

Verhit de olie in een diepe ovenschotel en braad de aardappelen snel aan.
Doe er het look bij (ongepeld) en de uitgelekte paddenstoelen.

Plaats het deksel op de schotel.
Laat 40 minuten bakken in de oven.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 15/10/2012 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 15/10/2012 - 15h55
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB