Aardappelen in de oven met grof zout

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 10/06/2010 - 00h00
-A +A
PUB

Ingrediënten

Voor 4 personen
Aardappelen: 4 grote
Grof zout: 1 eetlepel
Olijfolie: 1 dessertlepel
Tijm: 1 takje
Rozemarijn: 1 takje

Bereiding

Spoel de aardappelen, maar schil ze niet. Snij ze in de lengte in tweeën.
Verwarm de oven voor op 200°C (stand 7).
Strooi het grof zout op een schotel en leg er de aardappelen op met de schil naar boven. Smeer ze in met olijfolie met een penseel en strooi er tijm of rozemarijn over.
Stop ze gedurende 20 minuten in de oven en prik erin met de punt van een mes, om na te gaan of ze voldoende gebakken zijn.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 10/06/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB