Zes sublieme recepten voor desserten met perzik!

Dossier recettes mis à jour le 04/07/2017 - 15h34
-A +A

De 'Pêche Melba' werd bedacht door Auguste Escoffier, de wereldbefaamde chef uit de 19e eeuw, en wel voor de zangeres Nellie Melba. Dit dessert is bijzonder gemakkelijk te bereiden en o zo overheerlijk.

En het maakt niet uit hoe u het dessert versiert, als u maar steeds goed rijpe perziken kiest!

PUB

PUB
Lees ook
Op het menu: foie gras Gepubliceerd op 17/12/2012 - 17h44

De naam " foie gras " is angstaanjagend. Het nuttigen ervan roept vaak schuldgevoelens op. Ten onrechte, want de lipiden in eendenlever hebben nagenoeg dezelfde samenstelling als de lipiden in olijfolie, waarvan de weldaden voortdurend worden opgehem...

Op het menu: clementines en mandarijnen Gepubliceerd op 12/02/2016 - 13h01

Ze worden vaak met elkaar verward, en met reden, want de clementine - en de mandarijnboom behoren tot dezelfde familie. De pitloze clementines zijn vandaag meer in trek dan de mandarijnen , misschien omdat ze beter bij onze luie aard passen.

Over een maand is het Kerstmis. Denk aan uw foie gras! Geüpdatet op 26/11/2014 - 17h02

Geen Kerstmis zonder foie gras. Vergeet dus niet om er binnenkort aan te schaffen, anders moet u ze misschien op het laatste moment om het even waar kopen aan een veel te hoge prijs en/of koopt u misschien foie gras van mindere kwaliteit. Maar er is...

Tomaten bewaren voor in de winter Gepubliceerd op 25/08/2012 - 16h26

Het tomatenseizoen is volop bezig én ze zijn lekker. Ze hebben veel smaak en zijn niet duur. Maak dus uw voorraad in voor de winter. Gedroogde tomaten, tomatencoulis of zelfs tomatenconcentraat maken is helemaal niet moeilijk.

Meer artikels