6 manieren om lekker kool te koken!

Dossier recettes publié le 29/09/2014 - 10h53
-A +A

Alle soorten kool zitten vol met waardevolle voedingsstoffen.
Dit komt omdat ze rijk zijn aan vitamines, minerale zouten, antioxydanten en andere beschermers van onze moleculen.

Bovendien is kool goedkoop. 
Zet dus voortaan vaker kool op tafel! 

PUB

PUB
Lees ook
Boerenkool, een groente met 1001 troeven! Geüpdatet op 17/02/2016 - 11h05

Dankzij de vele gezondheidstroeven raakt boerenkool of krulkool stilaan uit de hoek van de vergeten groentes en sluit ze zich aan bij de trendy voedingsmiddelen! Celebrity’s als Heidi Klum en Jennifer Aniston zweren bij de groente. We zetten de culin...

Op het menu: clementines en mandarijnen Gepubliceerd op 12/02/2016 - 13h01

Ze worden vaak met elkaar verward, en met reden, want de clementine - en de mandarijnboom behoren tot dezelfde familie. De pitloze clementines zijn vandaag meer in trek dan de mandarijnen , misschien omdat ze beter bij onze luie aard passen.

Meer artikels