4 tips voor prachtige lippen...

Gepubliceerd door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 02/10/2007 - 00h00
-A +A

Iedereen weet dat verleiden begint met een mooie glimlach. En een mooie sensuele mond is een onweerstaanbare troef voor elke aantrekkelijke vrouw... Op voorwaarde natuurlijk dat de vrouw haar lippen goed doet uitkomen. Met deze 4 tips beschikt ook u binnenkort over de mooiste lippen.

PUB

1) Make-up: houd het eenvoudig

De mode van de lipliners waarvan de kleur fel contrasteert met de kleur van de lippenstift is al lang voorbij, en niemand die daarover klaagt. Het gebruik van een contourpotlood kan nog, vooral wanneer uw lippenstift de neiging heeft om uit te lopen in de rimpeltjes die soms rond de mond verschijnen.
Kies in dat geval wel een kleur die zo dicht mogelijk de kleur van uw lippenstift benadert. En vermijd alstublieft uw mond te hertekenen aan de hand van een lippenpotlood... Laat dat werk maar over aan de professionals.

2) Werk de foutjes weg

Bent u niet tevreden met de vorm van uw mond, dan kan make-up u toch enigszins helpen... Doe het dan wel in alle discretie. Hier zijn enkele tips:

  • te dunne lippen: gebruik een lippenstift met rijke textuur (gloss, paarlemoer, eventueel 'repulpant') en eerder lichte tinten. Zelfs indien u een klassieke lippenstift gebruikt, kan een beetje gloss in het midden van de lippen wonderen doen. Vermijd in elk geval donkere kleuren en doffe texturen, die de lippenomtrek te veel accentueren.
  • te dikke lippen: hier doet u het omgekeerde... Vermijd alles wat glanzend is. Alle kleuren zijn mogelijk en u kunt de lippenomtrek een beetje vervagen met een basiscrème en met poeder.

Gepubliceerd door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 02/10/2007 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB
Lees ook
Hoe gebarsten lippen opmaken? Gepubliceerd op 28/10/2016 - 16h07

’s Winters zien onze lippen af van de kou en het vochtige weer. Ze worden broos en soms barsten ze zelfs en komen er kloven . Verdragen ze dan geen make-up meer? Toch wel… We moeten alleen weten hoe het aan te pakken.

De goede keuze van een lippenstift Geüpdatet op 30/10/2007 - 00h00

De keuze van een lippenstift kan soms voor een heus dilemma zorgen. Bij de keuze moet rekening gehouden worden met de gelaatskleur, de kleur van het haar, de kleren, het licht, en ga zo maar door. Feit is dat de keuze niet voor de hand ligt.

Een lippenstift die bij u past Geüpdatet op 30/12/2008 - 00h00

Lippenstift is belangrijk voor uw look. De keuze is dan ook geen detail: de kleur, de textuur, uw teint en uw kleren, het zijn allemaal factoren waarmee rekening gehouden moet worden. Een aantal tips.

Meer artikels