• rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  0 mening
 • Commentaren (0)

2011: 4 ideeën die uw leven aangenamer kunnen maken

2011: 4 ideeën die uw leven aangenamer kunnen makenReeds deze week ontdekt u op e-gezondheid voorbeelden van strategieën om de komende twaalf maanden extra kilo's te vermijden. In dit artikel bieden we u vier ideeën die uw leven aangenamer kunnen maken.

Idee om uw leven aangenamer te maken: geduld


Dit idee lijkt nogal vreemd in een periode waarin alles steeds sneller gaat. En toch, wat kan nuttiger zijn dan geduld om te strijden tegen de stress? Leren leven met vertragingen, waaraan we toch niets kunnen veranderen, en dat zonder ons op te winden, gewoon genieten van rustige momenten zoals avonden waarop alles kan en niets moet, andere mensen volgens hun eigen ritme laten leven zonder daar zelf in mee te gaan... Geduld is een plaats geven aan stilte en rust: daarom is het zo waardevol!

Idee om uw leven aangenamer te maken: beleefdheid


Alweer een verouderde deugd! Iemand begroeten of bedanken, zijn plaats in de trein aan iemand afstaan... Alle gedragingen voorgeschreven door de regels van de beleefdheid zijn toch geen betekenisloze rituelen! Deze kleine attenties zijn een stilzwijgende erkenning van de aanwezigheid van en het respect voor een andere persoon. Laten we onze ideeën over beleefdheid eens herzien. We kunnen de algemene beleefdheidsregels ten opzichte van de anderen gerust naleven, maar we moeten ook durven eisen dat anderen dat ook ten opzichte van ons doen!

Artikel gepubliceerd door op 04/01/2011

Vindt u het artikel interessant?
 

Meer weten